אחר

לילה ויום: דירה משופצת בברצלונה

לילה ויום: דירה משופצת בברצלונה


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

כשהבעלים החדשים של דירה זו בברצלונה ישבו עם מעצבת הפנים אדלה קברה כדי להציע את הרפורמה, היה ברור שהם מעדיפים להסתדר בלי חדרים שיהיו חללים גדולים יותר. 120 המ"ר של הבית, המשקיף על מונטז'יץ 'וטיבידאבו, חולקו לשלושה חדרים, שני חדרי אמבטיה, מטבח, חדר אוכל וסלון, כולם עצמאיים ולא מאוד פונקציונליים עבורם, זוג ללא ילדים. בין רשימת המשאלות של מה שהם רצו / היו זקוקים לביתם היו חדר שינה עם חדר אמבטיה וחדר הלבשה צמוד, חדר שינה קטן לאורחים וחלל משותף גדול עם המטבח, חדר האוכל והסלון.

"הרעיון היה שיהיה מרחב מספיק כדי ליהנות לחלוטין ולא לאבד דיור באזורים מתים", מסביר קברה, שצייר את הקומה החדשה על ידי חלוקת הבית לשני אזורים, יום אחד ולילה אחד, מופרדים על ידי מסדרון ארוך. פיזור אחד מחדרי השינה בין חדר האמבטיה הצמוד למסדרון הצליח להגדיל את שניהם ולפנות מקום לחזית הארון כחדר הלבשה. איחוד הסלון, חדר האוכל והמטבח באותו אזור הרחיב את גבולות חדר השינה האורח ואת השירותים באדיבות והרחיב את השטח חזותית. בפלטת החומרים והצבעים גוונים וגוונים חמים וטבעיים שולטים, כמו אפורים וטווח האדמה, העץ והאבן. מרבית הרהיטים תוכננו בהתאמה אישית להתאמה מושלמת לחללי הבית, והכי חשוב, לתושביה.

www.adelacabre.com
צילומים: מיריה רודריגז

אתה עשוי להתעניין גם ב:

- רצפה עם עץ קלאסי

- דירה משופצת כדי לקבל אור

- רפורמי להצליח: דירה זו חמה ומוכרת

פרסום - המשך לקרוא תחת חיים חדשים

מעצבת הפנים אדלה קברה חותמת על הרפורמה בדירה זו בשטח של 120 מ"ר הממוקמת על גראן ויה דה לס קורטס קטנס, בברצלונה.

פחות זה יותר

הבעלים, זוג ללא ילדים, רצו לוותר על כמה חדרים בכדי שיהיו להם חללים מרווחים יותר.

יום ולילה

הפרויקט מחולק לשני אזורים: זה בלילה, בו יש חדר שינה גדול עם חדר אמבטיה פרטי וחדר הלבשה, ואזור היום בו ממוקם הסלון עם מטבח משולב.

חומרים

מדגיש במיוחד עץ אלון, עם גוון ברור.

לקרוע מחסומים

הסרת קיר מהמסדרון שמתקשר עם החדר, המסדרון היה משולב חזותית והעדיפה את הנזילות בין החללים.

חטיבה

נוף לחדר האוכל-מטבח-מטבח, עם חללים מובחנים בזכות קיר בגובה חצי גובה.

שחור לבן

במטבח הם בחרו בריהוט לבן גמור וקיר שחור וממגנט.

חדר אוכל

עם שולחן וכיסאות עץ.

שטח ניצל

הפסקה שימשה ליצירת כוננית ספרים ליד חדר האוכל.

מדף פרט שחור הוא שחור

הקיר נצבע בשחור, מה שמביא לחלל עומק ואישיות.

נקסוס

מסדרון ארוך מחבר את האזור יום ולילה.

דלת הזזה בין חדר האמבטיה לחדר ההלבשה

בחדר האמבטיה, משמאל, דלת הזזה גדולה הגורמת להתמזגות עם חדר ההלבשה. מאחורי הדלת הלבנה אנו מוצאים את אזור השירותים.

להשיג שטח

אחד מחדרי השינה הוסר והחלל שלו הופץ בין חדר האמבטיה למסדרון, היכול להתקין ארונות וליצור פינת איפור.

מותאם אישית

הארונות תוכננו בהתאמה אישית תוך ניצול מרחב מלא של החלל.

חדר אמבטיה

עם ריהוט עץ וכיור אבן.

חדר שינה

יש לו חדר שינה המשמש כחדר הלבשה וחדר עבודה.

צפיות

מחדר השינה ניתן לראות את טיבידאבו ומהסלון, מונטז'יץ '.

אסלה באדיבות

אריח חרסינה עגול שחור עגול נבחר בכדי לתת ניגודיות.

לפני ואחרי

תוכניות לפני ואחרי רפורמת הרצפה.



הערות:

  1. Gardazragore

    בזה משהו וזה רעיון טוב. אני תומך בך.

  2. Elhanan

    אני מצטער, אבל לדעתי הם טעו. בואו ננסה לדון בזה. כתוב לי בראש הממשלה, דבר.

  3. Erian

    אבל עם זאת, ללא קוסמטיקה של הרבלייף שוב, אין דרך ללכת.

  4. Arakazahn

    The question is interesting, I too will take part in discussion. I know, that together we can come to a right answer.

  5. Didal

    משהו שאתה חכם מדי. נראה לי.



לרשום הודעה