הערות

עליית גג יפהפיה ששופצה לאחרונה בסנטנדר

עליית גג יפהפיה ששופצה לאחרונה בסנטנדר



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

דייויד מונטרו

אישה צעירה מחפשת את ביתה הראשון, חיפשה ולחץ מזה זמן מבלי למצוא משהו שמעניין אותה. אך יום אחד, מבלי לדעת היטב כיצד, גלה את אתר הסטודיו Aedificare. המדור העצמי שלו, עם המוטו שלו "קנה דירה מוכנה לחיות כמו שאתה רוצה", כובש אותה. "באותו לילה כבר שלחתי לך דואר אלקטרוני," הוא אומר לנו. "חיפשתי דירה חדשה לגמרי, עם סגנון שאהבתי."

ובאתר שלה ראיתי בתים מוגמרים, ששופצו עד הפרט האחרון על ידי ÆTEAM שלהם, כפי שהם אוהבים להיקרא, שבלטו בגלל האסתטיקה והעיצוב הטוב שלהם. מה שעכשיו ביתו, עליית גג ומרכז עליון, בגודל 45 מ"ר, בסנטנדר, הוא אחד הפרויקטים שלו. המחקר מספר על מצב הבית הקודם והרפורמה: "זה היה חלל אפל, כמעט ללא אור טבעי".

פרסום - המשך לקרוא תחת קישוט שיק דייויד מונטרו

הסלון מיועד לבעלים של עליית הגג הזו למפלט שלכם כשאתם חוזרים הביתה. עם תקרות משופעות וקירות מרופדים, הוא חם במיוחד מבלי לאבד יוטה של ​​סגנון. מעטים רהיטים, אך בעלי עיצוב טוב, ושטיח בצבע מלא, מספיקים לחלל זה של כמה מטרים להיות אישי ותחכום של בזבוז.

ספה נפתחת, מאת מייזונס דו מונד. כריות, מאת ג'אנסדו. כורסא ושולחן קפה, מבית DecadesXX. על זה, אביזרים, זארה הום, וזר, פלורס לוקרציה. שולחנות צד, של רהיטי קומוד. שטיח מאת חאבייר ולארדה. עיצוב פנים, מסטודיו Aedificare.

חיבור מרחב דייויד מונטרו

לאחר שיפוץ הדירה, חדר האוכל ממוקם כמעט במרכזו; באזור של מעבר קבוע בין הסלון, המטבח לחדר השינה, מופרדים על ידי מחיצה מזוגגת. הצלחה מלאה של הדקו: בחרו את השולחן עם צורה מעגלית כדי להפוך את זרימת הדם ליותר נוזלית.

הכסאות מגיעים מפיירה דה לאדרה, השוק הפופולרי והוותיק ביותר בליסבון. מסה מאת איקאה.

פנים חדשות דייויד מונטרו

הדימוי ללא דופי שנראה כעת בעליית הגג הזו נובע בחלקו הגדול מהשיפוץ המוחלט של הציפויים. הניגודיות הניכרת של לבן ואפור על הקירות והתקרה, יחד עם הרצפה הצלולה החדשה עם הפטינה השחוקה, מהווים בסיס אלגנטי ונצחי לפיתוח פרויקט עיצוב הפנים המיועד לצעירה שתגור בבית.

מנורת התליון המקורית, עם אהילים מרובים מיצירות אחרות שבוצעו על ידי Aedificare, היא עיצוב של האולפן, שהיה בשיתוף פעולה של חברת Light Light לצורך התקנתו. רצפת למינציה קלאסית, בטיק מולבן, Quick-Step.

RHYTHM איטי דייויד מונטרו

גלריית הבית, שנשכחה בעבר, היא כיום חלל התאושש שמציע לבעלים את אותם רגעים של רגיעה כה נחוצים להתנתק מהכל. בסופי השבוע, באור יום רחב, זוהי פינה טעימה, נעימה עם סריג חדש ומגלגלת במבוק דק.

סילה, מאלסטרו דה מדריד. ביגוד, מסקה למכה.

מרווח נקי דייויד מונטרו

עיטור חדר האוכל האולטרה צלול מפזר אור טבעי וגורם לו להראות רחב יותר. תחושת הריסה זו תורמת גם להריסת התקרה המקורית - עליה נשמרות הקורות - כדי להגיע לגובה באזור זה, ואת הפתח המחבר אותה לגלריה ומאריך את נקודת המבט החזותית.

על הקונסולה, הגולגולת והחזיר, מבית Comodé Furniture. צלחת, מאת פול פואנטס. על השולחן, סידור, של פלורס לוקרציה, ואביזרים, מאת דומסטיקה סנטאנדר.

חלקו ללא לוחות דייויד מונטרו

סטודיו לעיצוב פנים נקט בצבע כדי לתחום חזותית את סביבות החדר ולהכניס, במקביל, מוקדים המעניקים אנרגיה לעיטור.

ריהוט למטבח, ממטבחי OB, ברק למינציה, עם משטח שיש. גריפין, מאת פרנקה. אזולוז'וס, מקומפלנטו, בלבדאל. קקטוס, מריהוט קומוד.

דייויד מונטרו מטבחים עם מעט מטרים דייויד מונטרו

אצלם חלוקה מאוזנת בין משטח השיש - הנחוץ להכנת אוכל - לאזורי בישול ומים חיונית. ברז וכיור הם מפרנקה.

רעיון נהדר דייויד מונטרו

חדר השינה מופרד מהסלון על ידי ארון זכוכית, קל יותר ממחיצה מסורתית. זה מכיל זכוכית רפלקס מוזהבת, שלדברי Aedificare, "בהתאם לשעה ביום והתאורה היא הופכת למראה שמכפילה את החלל כמעט מבלי להבין אותו".

סנוניות, צייר על ידי אלפונסו פינירו. במטבח, כלי מטבח ותבלינים, מאת דומסטיקה סנטאנדר.

לפסקי דין דייויד מונטרו

קירות הזכוכית והדלתות תוכננו כדי לחלק את הרצפה העלילתית בעליית הגג, אך המראה שלה מציג פלוס של עיצוב, שמביא ייחודיות לחלל. בנוסף, היא מאפשרת לאור טבעי לזרום מבלי להיתקל במכשולים. בהרמוניה עם העץ, כמה תריסי גלילה במבוק מספקים פרטיות לחדר השינה בעת הצורך.

קיר מעוצב על ידי Aedificare ועוצב על ידי Carpintería La Nogalera.

סגנון בעלים דייויד מונטרו

שני וילונות גזה מהבילים מפרידים בין אזור השינה לחדר ההלבשה וממזרח לחדר האמבטיה. השפעתו בחדר השינה: הם מעניקים לסביבה אוויר נשי יותר ואינם טוענים את החלל. ללא מחיצות, עם פתח גדול יותר מכל דלת, החדר צובר עומק חזותי והמחזור זורם.

הבגדים מגיעים מהחנות De la Ceca a la Meca.

מרגיע אטמוספר דייויד מונטרו

הבעלים רצה לחדר השינה שלה קישוט שליו, שיעדיף מנוחה. לכן המחקר שילב את הסביבה, שבה הלבן דומיננטי, גוונים וטקסטורות טבעיות; ובחרו לתת חשיבות מירבית לקיר הראש. לשם כך הוא החזיר את הלבנים המקוריות מקיר קיר הבית ויצר רשת גדולה של אורן לכה המשמש כמסגרת ללוח שבבי עץ.

כריות, מאת ג'אנסדו. כיסוי שמיכה, שמיכה משובצת, זארה הום.

חדר אמבטיה עם תו דייויד מונטרו

"אחרי הלבן ללא רבב של כל הבית אנו מוצאים הפתעה כרומטית קטנה," הם אומרים מ- Aedificare. הם מתייחסים לפסיפס הזכוכית הוורוד העוטף את חלל זה. לעומת זאת, לצמד אדום תוסס - מכונת כביסה מזכוכית ומראה מעגלית - יש השפעה חזותית אדירה.

אגן, מרג'יה. גריפו, מנובילי. פסיפס זגוגי, מאת Hisbalit. את מראה הווינטג 'חולץ על ידי האולפן באחת מיצירותיו. מגבות, מבית זארה הום.

רעיונות להעתקה: עיצובים בהתאמה אישית דייויד מונטרו

הם מהווים את הפיתרון לחללים "קשים" אליהם הם מספקים סגנון משלהם, מבלי לצמצם את שטחם השימושי. כאן מרכז לוח המיטה המרבי, שתוכנן על ידי Aedificare, את מיקום המיטה, אליו הוא מספק מנה נוספת של חום. שולחנות ליד המיטה, מאת מייזונס דו מונד.

קרקעות המתרחבות דייויד מונטרו

לטון קל יש השפעה זו, אך הוא משפיע גם על כיוון הפלטות. בעליית הגג הזו הם רצים במקביל לחזית כך שהצמח נראה ארוך יותר. למינציה קלאסי, בטיק מולבן, מ- Quick-Step.

הודעה לג'ייזר דייויד מונטרו

בחר קטעים שאתה אוהב. התחלת הבוקר בערכת ארוחת בוקר אידיאלית היא נוסחה שמח בהישג ידך. קרמיקה, מבית סנטנדר המקומי. סידור, מאת פלורס לוקרציה.

טקסטילים מיוחדים דייויד מונטרו

הנפש את הדקו עם תערובת של כריות. הסוד של שילוב שיק הוא שלפחות אחד מרהיב. כמו זה שנעשה עם מסילות קטיפה גיאומטריות, מאת ג'אנסדו.

| הרסט אינפוגרפיק

"הדבר הראשון שנעשה היה הריסה מוחלטת של מחיצות ותקרות, השגת חלל דיאפני וגישה לתאי הבניין, לגובה באזור הטרקלין, ובכך להגיע לחלל הכולל." מאז, עליית הגג הופכת לבית חדש, בו כל החלטה מכוונת להבטיח כי זרימת הדם תהיה נוזלית וכי האור אינו מוצא מכשולים, וכל זאת במטרה להרחיב את החלל באופן חזותי.

קירות, תקרות וקורות נותרים ריקים, מותקן לרבד עם פטינה לבנה ומחיצה מזוגגת נבחרה לחלק את הצמח לשני אזורים: יום ולילה, אם כי התפיסה החזותית היא שהיא ברורה. מפתחות אחרים של הפרויקט הם התמקדו במתן סגנון משלהם לבית, בבידולו. Aedificare מכוון, בין היתר, את המשחק הכרומטי שנוצר במטבח; האזור שלו הוא למעשה כניסה לבית, ולכן הרושם הראשוני צריך להיות חיובי. "הניגוד בין טורקיז של הרהיטים עם אריח ורוד גורם לנו לרצות לראות יותר." כשאנחנו ממשיכים, הוא ממשיך, "הנוף מכוון רק לכיוון תקרת חדר האוכל, בו שימשו הקורות החשופות להעלמת ענן של צבעוני וינטג 'עם אור מתכוונן, שהופך בלילה לגשם של צבעונים".

כבר באזור המגורים שלושה אלמנטים "מזמינים אותנו להישאר עוד קצת": הקיר האפור-אפור, תקרת עליית הגג והשטיח, הופכים אותו לחלל אולטרה נעים. השימוש בעץ תורם לתחושת המפלט הזו, שנמצאת בחדר המגורים-מטבח-המטבח וגם בחדר השינה. בתוכה מפתיעה ראש אורן במידותיו הגדולות ובאפקט החם. התוצאה של רפורמה זו הגשימה את חלומות בעליו הצעיר: נוחות, עיצוב, אור ופונקציונליות.

מימוש: כריסטינה רודריגז גוטיה