אחר

רפורמה אינטואיטיבית

רפורמה אינטואיטיבית

מיקומו המרכזי של הבית הזה, מיקומו הייחודי במנזר, ואפשרויותיו עודדו את בעליו לצאת לרפורמה, שהופקדה על סטודיו הקישוט של לואיסה אולזאבל, האחראי על הסבתו לבית. זה כלל החל מאפס, זריקת מחיצות מיותרות ופנייה פנימה בכדי לכוון את החדרים לכיוון הרחוב ולהשאיר את גלריית הגישה במטוס פנים. התוצאה היא חללים אמביוולנטיים כמו להיות, עם שני חדרי צ'ט פתוחים לחדר האוכל ופינת עבודה שנמצאת ביניהם.

הקשר של האיחוד? האור שזורם דרך הפתחים וחלון המטבח הקבוע. בשום דבר כדי להפחית את הבהירות, הקירות, עבודות העץ ודלתות המסגרות המקוריות נצבעו בהתאמה, בלבן שבור. כנקודת נגד, הרצפה הייתה מצופה ברצפת ויניל אמטיקו העמידה בפני שחיקה המשחזרת את גימור העץ ומספקת חום. הבעלים מודה שהיא אוהבת ניגודים חזקים, ולכן היא בחרה לשלב ריהוט עתיק שניתנו על ידי חברים ובני משפחה - כמו קריצה בסגנון וינטג '- עם אביזרים עדכניים וצבעים עזים. בהצלחה, שולחן מתקרילט נראה ליד שולחן עתיקות.

מסדרון פנים מעביר את חדרי השימוש הנפוצים: המטבח, חדר האוכל והטרקלין הצמוד אליו. בדיוק, המטבח ניצל את מלוא החלל הקטן, עם חלון קבוע דרכו מגיע אור טבעי, ועם ריהוט למינציה לבן. ידיות הפלדה הארוכות והשקע המגן על קיר אזור הבישול, באותו גימור, דומות למטבחים לשימוש תעשייתי. ברפורמה התהפכה תחושת החלוקה המקורית לאיתור אזור המנוחה - המורכב משני חדרי שינה עם חדרי האמבטיה שלהם בהתאמה - ליד החלונות. בחדר המרכזי חדר אמבטיה משולב עם מקלחת, שירותים וכיור. שוב בחדר זה, תערובת הסגנונות והגימורים, המסמנים את הקישוט הכללי, משיגים את האיזון והרוגע הרצוי לסביבה זו.
בחדר הנוער, במידות נדיבות, הוקרן פיתרון מותאם, שלא הפחית את המשרעת, למרות שיש לו שלוש מיטות. ברציף בעומק של כשני מטרים הונחו שתיים מהמיטות במקביל והשלישית, בגג, משאיר חלל משחק.

פרסום - המשך לקרוא תחת סלון

שני פתחים ללא דלתות מאפשרים מעבר של אור המחלחל דרך מרפסות הסלון מאזור ההתכנסות לחדר האוכל. תערובת הסגנונות המגדירה את הבית ומדפיסה מעטה שיק בוהמי מרמז מאוד על הסביבה. כולם נועדו ליהנות מהם בשלווה. דירה>

חדר אוכל

הספה, בסגנון אליזבתאני, מעניקה אישיות לחלל בו השולחן העגול אינו מתנגש במנורת הכרום בשנות ה -50, הכסא הכפרי או המושבים המסתובבים עם כריות קטיפה. שולחן אוכל דגם דוקסטאד, מאיקאה. דירה>

אולם בוהמי

כאשר באותה סביבה חלקים מסורתיים חולקים חלל עם אחרים מהעיצוב הנוכחי והחומרים קשורים ללא התנגשות, התוצאה מעשירה ואישית מאוד. תצלומים מאת ברוקר. ספה, דוקר. כורסאות ומזנון, למכירה באיקאה. דירה>

מדפי עבודה

העיצוב המובנה של ספריית הגבס, על ידי לואיסה אולזאבל, הוא סימטרי אך פונקציונלי מאוד מכיוון שהוא משפר את אחסון החדר מבלי לצמצם את השטח. דירה>

מטבח פתוח

כדי לקבל את האור הטבעי של הסלון להגיע למטבח, הוא הועבר דרך מחיצה עם חלון קבוע. באופן זה משטח העבודה מואר באופן מושלם במהלך היום. כדי להפיק את המרב מהחלל הזה, ללא דלתות גישה, נבחרה חלוקה בצורת U. מנורת תקרה, למכירה באיקאה. דירה>

חדר אוכל של האיחוד

פינת האוכל ממוקמת באזור שהיה בעבר אולם הבית שהיה מרווח מאוד, כך שאחרי הרפורמה קיבלה תפקיד מעשי יותר. למרות שהוא מחובר למטבח ולחדר הצמוד, הוא שומר על עצמאותו בזכות קירות המחיצה, שכובדו. בהיותו בסמוך לדלת הכניסה לבית, קישוטו לא יכול היה להפריע למעבר, ולכן נבחר שולחן לבן עגול וכסאות בעלי מראה קליל. דירה>

חדר שינה לילדים

עם פיתרון בהתאמה אישית, וניצול גובה גגות הבית, בחדר השינה לילדים זה לשלושה, הותקן מבנה הכולל שלוש מיטות: שתיים על משטח, על הרצפה, והשלישית, על בסיס קבוע אחר לקיר לבן הוא הגיבור הראשי, אך מעודד אותו מציין ביישן של צבע, שנמצא בטקסטיל שמלביש את שלוש המיטות. דירה>

חדר הורים

במבט חטוף תוכלו לראות את המיזוג של סגנונות המסמנים את הקישוט של החדר הזה, כמו בשאר חלקי הבית. כדי להימנע מלהבהיר את הבהירות, נמחקו החלונות. השילוב של עצים ולכות טבעיות ברהיטים ומגע הצבע בטקסטיל נמהלו בפרופורציות מושלמות בכדי להגיע לתוצאה מאוזנת. אגרטל ומגש, מאת אלדבה. דירה>

כיור משולב

הכיור, שנמצא בחדר השינה, משחזר את האסתטיקה של השידות הישנות בזכות המראה העתיק. שמיכה מאת אנטנה. כריות, מאת אלדבה. דירה>

אגרטלים פיסוליים

הם חדלו להיות תומכים פשוטים לפרחים ... הדגמים החדשים הופכים לחתיכות של תשוקה וכמה, אמצעים נדיבים, פסלים אותנטיים. בחדר השינה הזה, אגרטל של אלדבה. + אגרטלים לפיסול>
דירה>

חדר אמבטיה עם שני כיורים

בבית חדר אמבטיה נוסף בו הותקן ריהוט מעופף עם שני אגני דלפק. כולם עם אסתטיקה ללא דופי, בלבן. כיור אאידה, מאת בלוויסטה. ריהוט מתוצרת הסטודיו של לואיסה אולזאבל. ברזי סמל, מווילפרנקה. דירה>

תכנית בית

אחד מהישגי הרפורמה היה חיסול שטחי מעבר, כמו האולם, והפיכתם לחללים פונקציונליים. פתיחת חללים דרך פתחים ללא דלתות וחלונות עלים קבועים המעבירים חזותית את הסביבות ומאפשרים חלוקת האור.