טיפים

בית חוף בצפון

בית חוף בצפון

בעלי הבית הנעים הזה בילו תמיד את הקיץ בחוף גליציאנה. לכן, כשגילו זאת בית הדייג, הממוקם קרוב מאוד לקרובי משפחתם, הם לא יכלו להתאפק: הם יהפכו את זה למגורים השני שלהם, בית שנועד ליהנות מחופשותיהם. אך לפני ההתקנה יהיה צורך להקדיש רפורמה קטנה שתתאים לצרכיהם של בעליה החדשים.
כשאתה משחזר אותו, הם החליטו לכבד את האדריכלות של הבניין -הם לא רצו לבזבז את הקסם של הבניינים הטיפוסיים באזור-, אך הם היו חייבים לשנות את התפוצה המקורית. הם רצו בית נוח, בקומה אחת, שבו החלל היה מנוצל היטב וזה העדיף את ההמולה של בית ליד החוף. הבית, בערך 100 מ"ר ורצפה מלבנית, יש כעת סלון עם פינת אוכל, מטבח, שלושה חדרי שינה ושני חדרי אמבטיה. אחד ההיבטים שהקפידו ביותר בעת תכנון מחודש של ההפצה החדשה היה שאור טבעי הגיע לפינה האחרונה. למה לכל החדרים חלונות גדולים הפונים אל החוץ.

לאחר שהעבודות הסתיימו, הגיע הזמן לקשט אותן; משימה שהחליטו לבצע רבקה טרון. היא זאת שהיא הוא יעץ להם ליצור אולם קטן עם מחיצת גוף מחצית ובכך להפריד בין הכניסה לאולם. בעקבות טעמיהם ורצונותיהם של הבעלים, רבקה התבססה על מגוון הצבעים של האדמה והטבע - החל מ ירוק וחום עד צלוי וגלם עוברת נגיעות כתומות בהירות- לקשט כל חדר. שילוב שאיתו ניתן היה ליצור אווירה חמימה ומרגיעה. בנוסף, על ידי ניגודי גוונים אלה עם לבן ובז ', שופרה האור. כדי למנוע את כיבוי קרקעית הזית של הקירות, הם נבחרו ריהוט עץ כהה. רק חדר האוכל, בהיותו חלל קטן יותר, היה מרוהט בחלקים שצוירו לבן.
באזור זה היה צבע הקירות גם מוסמך; ירוק הזית שילב עם טפט טפט בגוון בהיר יותר. באשר לבדים וריפודים, בדים רגילים שולטים בגוונים גולמיים - ללא ספק האפשרות הטובה ביותר לנטרל את צבעם הכהה של היער. כדי להעניק לקישוט מגע לא פורמלי וכפרי, נוספו אליו פרטים פסים בגוונים חומים והדפסים פרחוניים דיסקרטיים בירקות ותותים. רצפת הבוץ, אביזרי עור וסיבי ירקות עוזרים לחזק את האוויר הכפרי הקל והאטרקטיבי שנשאף ברחבי הבית.

פרסום - המשך לקרוא מתחת לבית, בגובה יחיד, מוקף גינה גדולה.

כדי להגן על החזית מפני רטיבות, מצופה התחתון ביריעת אבן. אותו חומר שימש לייצור מסגרות החלונות. מיטות השמש הן ממוצא Main.

החלקה מוגבלת בקיר אבן.

מחובר אליו, וניצול גוון העצים, נוצרה סדרת ספסלים היוצרים פינת ישיבה נעימה.

נוף לכניסה לבית.

הרהיטים המקשטים את האולם - מעטים אך שנבחרו היטב - היו מחוברים לקיר כדי לא להכשיל את המעבר.

באזור המגורים,

הספות הונחו ב- L סביב שולחן קפה. הקיר הארוך ביותר - עליו נשענה ספת השלושה מושבים - נצבע בירוק זית; במקום זאת, החזית בה מעוטר החלון בלבן. ספות, שולחן ומזנון, של טרון. הכריות הן מחנות La Vieja Mina.

נוף לאזור המגורים.

ירוק הזית של הקירות מייצר תחושה של רעננות וחיוניות. כדי לנטרל את המראה המשעמם שלו, הוא שולב עם ריהוט עץ, פרטי סיבים וריפודים קלויים, המעניקים לחדר אוויר חם ועכשווי יותר.

במטבח

ריהוט עבודה אריח לבן היה מיוצר עם דלתות למינציה מעץ לבן ושולחן העבודה מאותו חומר וגימור. הקיר עוטר בגבול ירוק כדי להתאים לנגרות.

כמו כל בית עירוני,

למטבח כניסה עצמאית מעשית.

בחדר השינה הראשי עבר אותו קו דקורטיבי כמו בשאר החדרים:

קירות זית, ריהוט עץ, בדים רגילים ואחרים עם דפוסי פרחים ופסים דיסקרטיים. שמיכה, מאת ג'אנסדו וכרית, מאת רומו; הכל בגוש. הכריות הדוגמיות והשמיכה הן של לה וייחה מינה.

כדי להלביש את אחד מחדרי השינה,

נבחרו בדים רגילים בגוונים גולמיים ודוגמת פרחים קטנים בשושנים וירוקים. עם האחרונים האלה אפשר היה להעניק אוויר כפרי עדין לחדר.

חדר בחדר האמבטיה,

כיור הרחצה היה משובץ ב רהיט עם משטחי שיש. כדי להבהיר את מראהו, החזית הושארה פתוחה ורק מדף זכוכית הונח עבור מוצרי טיפוח. המראה הייתה ממוסגרת ברשימות ירוקות, ממש כמו הרהיטים. השלמות, מאת ל'אוקסיטן בלומפ.

שלושה צלילים.

גוונים בהירים ופסטל מתואמים עם חומרים אצילים, כמו עץ ​​ובוץ. הביטו באלה מטיטאן: בריכה רכה 6330; 6350 ירוק ו 6360 מעל.