טיפים

כיצד לבצע רפורמה במחקר

כיצד לבצע רפורמה במחקר



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

הבעלים של זה דירה במרכז מדריד הוא סמך על החוויה של סטודיו פאריני-ברזניק ארקיטקטוס וחברת הבנייה P.C.T. S.L. לעשות את הרפורמה בבית שלך. ברצפה המרובעת, בגודל 60 מ"ר, היה ברור שעם חלוקה פונקציונלית היא יכולה להפוך לחדר פלרטטני מאוד וש חלונות רחבים הם יהיו בעלי ברית מושלמים להשיג טרנספורמציה מוחלטת. מטרת הרפורמה הייתה, אפוא, להפיק את המרב מהמטרים ואת האור ליצור תחושה של משרעת גדולה יותר.

באשר להפצה בחרנו חלקו את החלל לשני אזורים. אחד מהם כולל את המטבח, חדר האוכל והסלון, שאינם מופרדים על ידי מחיצות, והשני משלב בתוכו חדר הלבשה וחדר אמבטיה באזור המנוחה. לאחר העבודות, ההחלטות הנכונות נראות לעין. בתור התחלה, נהנים מכל האור הטבעי המציף את החדר גם בחדר האוכל, במטבח ובכניסה לבית. ושנית, לוח הזזה המותקן בין טרקלין רב תכליתי וחדר השינה הופך את אזור המנוחה לעצמאי בעת הצורך. הגימור הסופי הושג עם שיפוץ הציפויים: צבע פלסטי לבן וריצוף עץ אלון ובחירת הדלתות, חלקות ולכה. התוצאה: המשכיות חזותית, בהירות וקוהרנטיות אסתטית.

פרסום - המשך לקרוא תחת חדר האוכל והטרקלין

ריהוט מושעה הוא המפתח בהפצה של רצפה זו. הם פועלים כאלמנט מחלק בין הסלון למטבח, ומאפשרים מעבר של אור טבעי. העיצוב שלה מורכב מארון ספרים ומשטח שולחן סינטטי, עם מודולי אחסון. ריהוט מתוצרת חברת הבנייה P.C.T. S.L. שולחן עבודה, מאת קוריאן. שרפרפים, מאת קליגאריס, ב- Decor Italia.

טרקלין

הטנדם שנוצר על ידי הספה ושולחן הקפה זכה להתעניינות חזותית בעוצמת הכרומטית של הציור והשטיח. בחלון הגדול המציף את החדר באור טבעי, הותקנו גבעולים אנכיים המאפשרים לסיים כל כך הרבה אור ולהבטיח פרטיות. ספה עם ריפוד אפור טאוף ושולחן קפה עם מעטפה א-סימטרית, למכירה בלה אוקה. מנורת התקרה מגיעה מחנות אדריכלות. תמונה שצוירה על ידי כריסטינה גבירה. תריסים, מאת Avilux Persianistas. ריצוף עץ אלון מלא, בקרשים רחבים, המסופק והותקן על ידי Singular Entarimados.

תמונה של הסלון עם חדר האוכל והמטבח המשולבים.

מהספה מה שרואים הוא חדר אוכל עם עיצוב מודרני ודקורטיבי מאוד, ואילו אזור הבישול של לורנה דיזיין נמצא בדיסקרטיות ברקע.

שטחים פתוחים

לאחר הרפורמה, הגישה לחדר השינה נעשית ישירות מהסלון.

לוח הזזה המפריד בין חדר השינה

זהו מרכיב מרכזי בהפצה, המתקשר ומפריד בין חדר השינה לסלון. מצחו חלק כדי להבהיר חזותית את ממדיו הגדולים. מיטה ומנורות, בית גידול. שולחנות, מלה אוקה. תמונה של כריסטינה גבירה

חדר הלבשה

עם ההפצה החדשה נוצר חדר שינה עם חדר הלבשה וחדר אמבטיה. כדי לנצל את החלל, שני חזיתות ארונות תופסים שני קירות ויוצרים אזור מעבר המוביל לשירותים. הדלתות כאן כולן חלקות ולכה בלבן כדי להתמזג עם הקירות ביתר קלות; בנוסף, הם מחליקים כדי לא לאבד משטח שימושי בחדרים.

חדר אמבטיה

בחדר האמבטיה, אבן הגיר המכסה את הקירות משפרת את האור שמגיע מאזור המנוחה, מכיוון שאין בו חלונות. בנוסף, עם מראה מקיר לקיר וכיור התחתון, שמשיג משטח ללא הפרעות, הושגה תחושה של משרעת גדולה יותר.