אחר

הקודם ואחריו של סלון

הקודם ואחריו של סלון

"אמפרו ומשפחתו גרים בדירה עם שלושה חדרי שינה בסרגוסה. שני ההורים עובדים חלקית בבית, ואין להם שום חדר שינה להקדיש למשרד. כך היה להם מושבת את חדר האוכל בסלון עם עבודותיהם בהתאמה ". עם המילים האלה נליה ויללבה מסבירה את המצב שבו נמצא הפנים שהוזמן להפוך. ספרים, ארונות תיוק, מכונת תפירה או מדפסת היו האלמנטים שמילאו את החלל ושולחן מחשבים הותקן בין חדר האוכל לסלון. שינוי היה הכרחי מאוד. מכיוון שלא היו יותר חדרים בבית, מעצב הפנים החליט להרוויח קרקע באמצעות זיגוג מרפסת. "לאחר ניתוח החלל הוחלט לעשות המתחם לכלול הגלריה הקטנה. המטרה הייתה למלא את הסלון המרווח באור וליצור שני חללי עבודה עצמאיים ", הוא מסביר ומוסיף." באזור זה יש כעת בידוד טוב, תאורה, שקעי מחשב רבים, שולחנות עם אחסון במילימטר ווילונות המונעים השתקפויות מעצבנות על המסכים. "

לאחר פינוי החדר, הוא התכונן לבצע מהפך. נליה שילבה את החלקים שהבעלים רצו לשמור עם אחרים לאחר מכן נמדדה לפי "הבעלים רצו משהו קלאסי בדובדבן, אבל עכשווי בקווים שלהם, ושום אוסף סטנדרטי של חדרים המותאם לצרכים שלהם." הסט סיים את המנורות, צבע חדש לקירות, מראה וריפודים. מה שמעצבת הפנים מרגישה הכי גאה בו היא שהיא "נשארה עם הסגנון שהיה בעיני הבעלים לפני שהתחילה את הפרויקט."

www.interioristazaragoza.es

פרסום - המשך לקרוא למטה השחזר את הסלון שלך

זה היה האתגר שהציגה משפחה בפני מעצבת הפנים נליה וילאלבה.

אל תערבבי עבודה והנאה

הבעלים עובדים מהבית וכבשו את הסלון בארונות תיוק, ספרים ומחשבים.

בהירות

שינוי צבע בקירות הצליח להאיר את החלל.

עץ דובדבן

הבעלים רצה רהיטים בעץ הדובדבן הקלאסי אך הם צורות עדכניות יותר.

מותאם אישית

מכיוון שלא נמצאו חלקים עם מאפיינים אלה, הם נועדו למדוד.

רפלקס נאמן

מראה בחדר האוכל מצליחה לתת מקום רב יותר לחלל.

לאכול עם המשפחה ריפוד

לבעליה היה אחד כזה בראש ומעצב הפנים נראה בכל מקום עד שמצאה אותה.

פרטים כוננית נמוכה מגע כסף אזור עבודה

נסגרה מרפסת בכדי ליצור כאן פינת עבודה ולפנות את החדר.

התגבר על האתגר

כך גם הסלון ... עבור לתמונה הבאה לראות את הקודם.

לפני לפני

במרכז השולחן היה שולחן.

לפני