מידע

דירה קטנה בגודל, אך גדולה בסגנון

דירה קטנה בגודל, אך גדולה בסגנון


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"הוענק!" מילה זו ומכת פטיש הפכו את בן וסוזן לבעלים החדשים של סטודיו בגודל 36 מ"ר שנמצא בבניין שנבנה בשנת 1860 בשכונת לונדון. רכושם נחלק רק עם זוג אחר מכיוון שמדינת הבית הייתה גרועה למדי, ומכיוון שבבניין מוגן, היו מכשולים רבים שבית העירייה שיגר לרפורמה. אך זה לא הרפה את בן, אדריכל המחקר אדריכלות ללונדון, שראה במיני סטודיו אפשרויות רבות.

כדי להפוך אותו ליותר פונקציונאלי, הם העבירו את חדר השינה והמטבח ופתחו אותו לשאר חלקי הבית. הם רצו להחזיר את פאר העבר, ולכן הם הסירו את השכבות שבעלים קודמים הוסיפו במשך עשרות שנים. הם קרעו את רצפת הלינוליאום כדי לחשוף את העץ המקורי שליטש. בתבניות המקוריות היה צבע כה רב מלמעלה עד שהעיצוב שלהם כמעט ולא הורגש, ולכן הסירו אותו. הרשויות אילצו אותם לשכפל את הסגנון של המאה ה- 19 והחלו בעבודת חקירה מפרכת שנכנסה לבתיהם של שכניהם לאיתור אלמנטים מקוריים ושכפולם. בין האלמנטים הללו היה האח, אותו הם החזירו לפעולה ושעבורה תכננו חזית בשיש קררה. אותו חומר שימש על שולחן השיש במטבח, בכדי לתת רצף לחלל, ובשילוב עם עוד צנוע יותר, MDF, לארונות. כולם בתקציב של קצת יותר מ -30,000 אירו.

יבשת זו של איפור קלאסי מנוגדת ליצירות הדקורטיביות, בעיקר עיצובים בסגנון נורדי עכשווי אמצע המאה. תוך התעלמות מהכללים לקישוט חללים קטנים, הם ציירו את הקירות והתקרה של חדר השינה בצבע אפור כהה מכיוון ש"זה הופך אותו ליותר נעים, ובלילה אתה לא יכול לתפוס איפה החדר מסתיים ", הם מסבירים.

www.architectureforlondon.com

פרסום - המשך לקרוא למטה פוטנציאל רב

למרות המדינה הענייה בה הוא היה, בן וסוזן, בעלי הדירה הזו בגודל 36m2 בלונדון, הצליחו לראות את האפשרויות שהיו לה.

הגן על העבר שלך

הדירה נמצאת בבניין מוגן שנבנה בשנת 1860 ובית העירייה הציב תנאים רבים בזמן הרפורמה בו.

תקציב הדוק

במטבח הם שילבו משטח שיש משיש קרארה, שנמצא במחיר טוב מאוד במחצבה, עם MDF לארונות.

ברור

גרסה מודרנית של הנברשת המסורתית תלויה בתקרת הסלון שלך.

שינויים

החלוקה שונתה כך שיהיה פונקציונלי יותר: חדר השינה הוצב במטבח הקודם ולהיפך, ופתח את זה לסלון.

בחום האש

את חזית האח היה צריך לעצב בשיש בהתאמה אישית כדי לשכפל את הסגנון המקורי.

יצירות מקוריות

הדפוסים נצבעו כל כך הרבה פעמים עד שלא ניתן היה להבחין בעיצובו. הם הסירו את השכבות וציירו אותם בלבן.

צעד חזק

רצפת העץ המקורית כוסתה על ידי לינולאום. הוא נקרע וננדף כדי להחזיר את פאר העבר.

ניגודים מושכים

סגנון הרצפה הקלאסי עבר שילוב של יצירות עיצוב עדכניות.

תקציב הדוק

עלות הרפורמה הכוללת הייתה קצת יותר מ -30,000 יורו.

אל תעקוב אחר הכללים

לרוב רצוי לצבוע חדר בצבעים בהירים בכדי שיהיה גדול יותר. בעל הדירה הזו עשה את ההפך, ובחר בצבע אפור כהה לכיסוי קירות ותקרות ולהבטיח שגבולות חדר השינה לא באמת יודעים.

פשטות

הם בחרו בריהוט פשוט מאוד לחדר השינה.

משיכות מברשת

השמיכה והכורסה הם תווי הצבע היחידים בחדר השינה.

חדר אמבטיה

כדי להימנע מלהרכיב רדיאטור ולהשיג מקום, הם הציבו מראות שמתחממות ומונעות ערפל.

חימום

כדי להגדיל את חדר האמבטיה חזותית, הם המשיכו לרצף את הרצפה דרך הקירות.

אמבטיה מרגיעה

ככל שהשטח מרשה, הם בחרו למקם אמבטיה במקום מקלחת. מותרות קטנות

אמבטיה קלאסית

הם קנו אמבטיה מברזל יצוק, אך לרגליים היו קישוטים רבים מדי לטעמם, ולכן הם החליפו אותם בעץ שצבעו בצהוב.

דיוקן משפחתי

בן וסוזן, הבעלים, בחדר המגורים בדירתם בשטח 36 מ"ר.



הערות:

  1. Prentiss

    Lovely question

  2. Zukora

    מזל טוב, זו פשוט מחשבה נהדרת.

  3. Balder

    לא יכול להחליט.

  4. Vuzahn

    No, opposite.

  5. Vito

    אני מצטער, אבל אני חושב שאתה טועה. בוא נדון. שלח לי דוא"ל לראש הממשלה, נדבר.

  6. Orvelle

    In general, frankly speaking, the comments here are much more entertaining than the messages themselves. (No offense to the author, of course :))



לרשום הודעה